Een culturele dag voor uw organisatie of team?

Op zoek naar een creatief, cultureel of kunstzinnig team- of bedrijfsuitje? Kom naar de Kunstkamer. Met ons netwerk van kunstenaars komen we altijd tot een leuk, bijzonder en op maat gemaakt programma, dat past bij uw wens.

Wat dacht u bijvoorbeeld van een voorgerecht beeldende kunst om vaste denkpatronen los te weken, om dan als tweede gang kennis te maken met bewegingskunst om de stramme kantoorspieren te flexen en als nagerecht nog aan de gang te gaan met keramiek, textiel, poëzie, muziek of graffiti, noem het maar op. Zomaar iets dat we eerder hebben gedaan en waarvan we durven te zeggen dat u elkaar op andere manier zult leren kennen. Verwondering en een glimlach zijn daarbij gegarandeerd.
Heeft u liever een ander menu, a la carte of wilt u de diepte in met een gerecht? We stellen het graag met u samen.

En nu we het toch over eten en drinken hebben. Ook wat betreft catering kunnen we u in -en rond- de Kunstkamer ontzorgen. Zo is kunst niet alleen nuttig, maar ook leuk en voedzaam.

Alleen een ruimte nodig?

Niet op zoek naar een pakket, maar alleen naar een ruimte om uw eigen culturele invulling aan te geven? Als atelier, voor een bespreking, een workshop, inspiratiesessie, muziekopname, een groepsgesprek te midden van een tentoonstelling of heeft u een ander idee? Zomaar voor een dagdeel, een volle dag of juist structureel? Dat kan ook.

Gebruikersvergoedingen

RUIMTE
VERGOEDING
Incidenteel
VERGOEDING
Structueel gebruik
Grote zaal€ 40,00€ 25,00
Kleine zaal€ 25,00€ 20,00
Atelier€ 20,00€ 15,00
Grote & kleine zaal€ 55,00 
Kleine zaal & Atelier€ 35,00 
Beide zalen & Atelier€ 65,00 

 

De gebruikersvergoeding geldt voor een dagdeel (dus een ochtend, een middag of een avond) en is inclusief gebruik van de keuken, maar exclusief koffie, thee, e.d.

Structueel gebruik geldt bij een overeenkomst vanaf 20 dagdelen per jaar.

Mail ons gerust en kom eens kijken. We laten de mogelijkheden graag zien.

kunstkamerhh@gmail.com