Cursus fotografie voor beginners

Heb je altijd al willen begrijpen hoe je camera werkt?! Wil je graag leren hoe je betere foto’s kunt maken en je creatieve vaardigheden verbeteren? Dan ben je bij het juiste adres! De fotocursus is speciaal ontworpen om jou de kennis en vaardigheden te bieden die nodig zijn om prachtige foto’s te maken.

In elke les  worden belangrijke aspecten van fotografie behandeld. Van de werking van je camera tot workflow van een professionle fotograaf. Je krijgt ook de basisbeginselen van lightroom en photoshop. Tussen de lessen door heb je tijd om de geleerde concepten te oefenen aan de hand van opdrachten en te experimentern met je camera.

Of je nu een absolute beginner bent die net zijn eerste camera heeft gekocht, of een enthousiaste amateur fotograaf die zijn vaardigheden wil aanscherpen, de fotocursus is voor iedereen toegankelijk. Stap voor stap zul je merke dat je meer controle krijgt over je camera en dat je foto’s er steeds professioneler uitgaan zien.

Cursus 2022 :

Maandagavond (19.30u – 21.30u) en Zaterdagochtend (09.00u – 11.00u),

Kunstkamer Holland Huis, Scherpenisse,
10 lessen: € 160,00

Inschrijven en informatie:
info@imanfase.com

Cursus 2023:

De cursus start op 5 september 2023 in de Kunstkamer Holland Huis. De cursus bestaat uit 10 lessen met maximaal 10 deelnemers. Er worden om de drie weken 8 lessen gegeven. Deze vinden plaats op dinsdagavond van 19.15 – 22.15.  Daarnaast worden er twee masterclasses natuurfotografie en portretfotografie aangeboden op zaterdag van 10.00-16.00. De kosten van de fotocursus zijn 250 euro

Schrijf je in via info@fotograaffie.nl!