Marcel van Tienen
Kijk

25 maaart t/m 22 april

Zijn eerste officiële stappen qua kunst heeft hij gezet op de kunstacademie St Joost Breda waar hij in 1972 is afgestudeerd.

Vervolgens is hij grafisch ontwerper aan de slag gegaan. Tot zijn dertigste, daarna heeft hij het roer radicaal omgegooid.

Hij had er gewoon geen zin meer in. Hij wilde meer de vrije kant op van de kunst, want als ontwerper ben je toch gebonden aan de eisen van je opdrachtgever.

Hij heeft toen met veel plezier een aantal jaren modeltekenen gevolgd bij het CKB in Bergen op Zoom. Vervolgens is hij naar de Kunstacademie in Schoten gegaan. Daar is hij vrij traditioneel begonnen met schilderen om na een lange weg, die nog steeds loopt, hier te laten zien waar hij nu mee bezig is.

IEDERE ZATERDAG TE BEZOEKEN IN DE KUNSTKAMER VAN 10.00 TOT 16.30

Kinderatelier
Beeldende Verbeelding

2 december t/m 15 december

De kinderen van het Kinderatelier in de Kunstkamer in Scherpenisse nodigen je met trots uit voor hun expositie met als thema ‘Beeldende Verbeelding’.

Groep 7/8 van basisschool de Eevliet uit Poortvliet heeft ook een mooie bijdrage geleverd met hun werk. Kinderen hebben een uniek vermogen om hun innerlijke wereld tot leven te brengen met kleuren, vormen en verhalen. ‘Beeldende Verbeelding’ is een viering van deze eindeloze creativiteit. 

Kom kijken en ontdek hoe kinderen, geïnspireerd door beroemde kunstenaars, hun eigen visie en gevoelens tot leven brengen in hun creaties.

Gratis entree. 

De opening is op 2 december om 14.30.

IEDERE ZATERDAG TE BEZOEKEN IN DE KUNSTKAMER VAN 10.00 TOT 16.30.

EN VERDER...

Expositie Agenda 2023

4 nov. t\m 18 nov.Maria Dam  
2 dec. t\m 15 dec.KinderatelierGROEPSEXPOSITIE 

EN VERDER...

Expositie Agenda 2023

18 feb t/m 18 mrtEQCQUILTEN
25 mrt t/m 22 aprMARCEL VAN TIENEN 
29 apr t/m 29 meiHETE VURENGROEPSEXPOSITIE
3 jun t/m 24 junVERGANKELIJKHEIDGROEPSEXPOSITIE
1 jul t/m 22 julPUCK MEIJER