Gezichten van de Kunstkamer

De Kunstkamer wordt gedragen door flink wat schouders; van de beheerders tot de winkeluitbaters; van het bestuur tot initiatoren van vernieuwingen; van gebruikers van de vaste ateliers tot begeleiders van activiteiten; van een website-beheerder tot de beheerders van de social media; van de helpers bij evenementen tot de vrijwilligers van allerlei hand- en spandiensten; van de ‘vrienden van’ tot aan alle trouwe en nieuwe bezoekers. En dan nog worden er mensen niet genoemd.

Toch zijn er een paar gezichten die nog iets vaker in, rond of bezig met de Kunstkamer zijn:

Martin Hoevenaars

Beheerder van de kunstkamer, bestuurslid van het eerste uur, fysiek performer in ruste, beeldend kunstenaar en bewoner van het atelier naast het podium.

Willemien van Dijke

Beheerder van de Kunstkamer, bestuurslid van het eerste uur, beeldend kunstenaar, initiator en begeleider van het Kinderatelier, vormgever van de Kunsteducatie en bewoner van het kleine atelier naast de ingang.

Liesbeth Romeijn

Beheerder van de winkel “Kamerkunst”, textielkunstenaar, met Jantien Boudou initiator en begeleider van het Handwerkatelier, social media beheerder en bewoner van het atelier aan het einde van de garderobe.

Machna Koese

Beheerder van de winkel “Kamerkunst”, social media beheerder, nagel- en ringkunstenaar en oud-spion, niets is zo goed verstopt of zij krijgt het boven water.

Peter Helleman

Bestuurslid van het eerste uur, economisch getallenkunstenaar, begeleider van regelzaken en meester der penningen. 

Peter Suurland

Bestuurslid van het eerste uur, secretaris, vraagbaak voor alles wat er zich ooit in de tijd dat het Holland Huis nog het dorpshuis was, heeft afgespeeld.

Jan Rijstenbil

Technisch wonder en chef onderhoud, want naast alle creatieve linkerhanden heeft de Kunstkamer net zo vaak twee rechterhanden nodig.  

Frits Wortelboer

Beheerder van de website, onderhoudt en beheert meer dingen met liefde, zoals spartamet’s.

Iman Fase

Bedenker, zoeker, vinder, maker, leerling van de fotografie. Kortom, freelancefotograaf, initiator en begeleider van de fotografiecursus, en wat dacht u van de Kunstkamer Doka?

Jessica Dolman

Creatief doener en meedenker, teken- en schilderveelvraat, en daarmee natuurlijk initiator en begeleider van de teken- en schildersessie’s, 

Jeroen van Hoek

Huisdichter des Kunstkamer’s, lettereter, serenade-schrijvend-barman tijdens muziekavonden en anoniem vormgever van de Kunstkamer-huisstijl.