Beeldmakerij
Laros & de Jong

Kom je spelen?

Een ode aan fantasie

Op een dag komt Irene door een merkwaardig toeval in Fantasierijk terecht. Wat is dit voor rare wereld? Eén ding is zeker; het komt haar allemaal vaag bekend voor. Ze komt zelfs haar speelgoed van vroeger tegen die allemaal maar één ding willen: nog een allerlaatste keer met haar spelen! Maar ze heeft als volwassene toch helemaal geen tijd om te spelen? Het stemmetje in haar hoofd vertelt dat ze zo snel mogelijk weer naar huis moet. Maar kan ze eigenlijk nog wel zomaar naar huis? Of zit ze voor altijd vast in Fantasierijk?

Met behulp van live te manipuleren projecties en grote speelfiguren gebaseerd op het speelgoed dat iedereen kent van nu en vroeger wanen wij ons in een wereld waarin alles mogelijk is. Als je maar je fantasie durft te gebruiken…

Woensdag 4 januari 2023
14.30-15.15
€5,00 

MEER VOLGT

Binnenkort

We leven in vreemde en onplanbare tijden, toch blijven we vooruit kijken. Hoe kan de Kunstkamer anders haar functie vervullen, hoe kunnen we artiesten en kunstenaars anders een podium geven en hoe komen onze bezoekers anders aan een warme, fijne, culturele avond?

U raadt het al, meer volgt.

Achtergrond_Zonder_Logo