Wekelijks nemen we in het Kunstkamer Kinderatelier een diepe duik in de verbeelding. We maken op speelse wijze kennis met het leven en werk van Oude Meesters en moderne kunstenaars. We treden zelfs een beetje in hun voetsporen…
Zou jij wel eens willen schilderen met hele dikke verf en een echt paletmes? Hou je van dingen uitproberen met verschillende materialen? Of lijkt het je leuk om eens bij een echte kunstenaar op atelierbezoek te gaan? Dat (en nog veel meer) kan allemaal in het Kunstkamer Kinderatelier!
Dé plek op Tholen waar we samen nieuwsgierig zijn, experimenteren, verwonderen, plezier hebben en spelenderwijs unieke parels opduiken uit onszelf!

Hoe werkt het?

Wekelijks op woensdag en donderdag is er een kinderatelier in de Kunstkamer. We werken met 2 leeftijdsgroepen:

Woensdag 6 t/m 8 jaar: 15.30 – 17.00u

Donderdag 9 t/m 12 jaar: 15.30 – 17.00u

De kosten bedragen €7,50 per kind per les. Er wordt gewerkt met een strippenkaart. De kaart kost €60,- en geeft recht op 8 lessen. Dit is inclusief gebruik van de ruimte, materiaal en sap met iets lekkers.

Wil je graag een keertje meedoen om te kijken of het iets voor je is?
Dat kan! Een proefles kost €5,00.

Aanmelden voor een proefles kan door een mailtje te sturen naar kinderatelier@kkhh.nl o.v.v. “proefles kinderatelier”. Noteer hierbij duidelijk naam en leeftijd van uw kind en de datum waarop hij/zij graag een les bij zou willen wonen. Zie voor actuele data onderstaande agenda. U krijgt vervolgens bericht of er plaats is op die dag. Mocht er geen plaats zijn, dan zullen we andere mogelijke data aan u voorstellen.

Wil je graag meedoen, maar zijn de kosten voor jou te hoog? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de mogelijkheden.

AGENDA 2022

WOENSDAG | 6 t/m 8 jaar
28 septProefles JijOpTholen,
klik hier om in te schrijven
5 okt 
7 okt

Kinderboekenweek activiteit
klik hier om in te schrijven

12 okt 
19 okt 
26 oktniet i.v.m. herfstvakantie
2 nov 
9 nov 
16 nov 
23 nov 
30 nov 
DONDERDAG | 9 t/m 12 jaar
29 septProefles JijOpTholen,
klik hier om in te schrijven
6 okt 
7 oktKinderboelenweek activiteit
Klik hier om in te schrijven
13 okt 
20 okt 
27 oktniet i.v.m. herfstvakantie
3 nov 
10 nov 
17 nov 
24 nov 
1 dec