avatar-cpt-copy2

 

Cultuurplein Tholen (CPT)

De zogenaamde “culturele raad” van de gemeente Tholen, help de kunstcultuur van de gemeente Tholen te versterken en is niet zomaar een ondersteuner maar een drijvende kracht achter kunstkamer Holland Huis.

 

 

 

 

 

stadlander

buurtcultuurfonds1Huurders, woningeigenaren, kunstenaars, medewerkers van Stadlander en andere samenwerkende organisaties, stichtingen… het maakt niet uit wie of wat u bent: iedereen mag een plan bij het Buurtcultuurfonds aandragen. Zolang het project maar plaatsvindt in een wijk of buurt waar Stadlander actief is en de bewoners betrokken worden in de kunst- of cultuuractiviteit.

 

pr_bernardfonds_logo

 

Het Prins Bernhard Cultuurfonds is bevlogen pleitbezorger van cultuur, natuur en wetenschap.
Met financiële bijdragen, opdrachten, prijzen en beurzen stimuleren we bijzondere initiatieven.

 

 

 

 

 

 

De “Dorpstafel”praathuisje scherpenisse Sint-Maartensdijk-Scherpenisse doopt het praathuisje aande Haven in Sint-Maartensdijk iedere eerste zaterdag van de maand om tot ‘spreekkamer van het dorp’. Iedereen kan daar voortaan terecht met ideeën, klachten of wat dan ook.

Twee leden van de Dorpstafel zijn op deze zaterdagen van 10.00 tot 12.00 uur present om direct met mensen van gedachten te wisselen. Daarnaast komt er een ideeënbus te hangen waar mensen hun opmerkingen op elk moment kunnen deponeren. Doel is behoud en het verbeteren van de leefbaarheid in de kernen Sint-Maartensdijk en Scherpenisse. Een laagdrempelige ontmoetingsplek is daarbij essentieel. Het praathuisje wordt de komende maanden beetje bij beetje opgeknapt.

 

edufiles_logo

 

 

 

 

 

gem_tholen_logo

 

installmate_logo

 

muller_logo

 

 

 

 

 

logo_schilder_noom

 

 

 

logo_provincie_zeeland

 

 

 

 

 

 

sassegrave2

 

 

 

 

 

 

erco_logo lightning

 

wagen-van-der-vlies

 

“De vrienden van kkHH” en vele Thoolse kunstenaars.